Værkerne er skabt af kunstneren Erik Hagens, og er en del af samlingen 'Bakkeskolens Billedlotteri'. Foto: Anne Trap-Lind. Værk af kunstneren Erik Hagens. Foto: Anne Trap-Lind. Værk af kunstneren Erik Hagens. Foto: Anne Trap-Lind

Bakkeskolens Billedlotteri

Du møder næsten 100 kunstværker, når du træder ind i festsalen på Bakkeskolen. Salen er nemlig blevet udsmykket med en helt unik samling af Erik Hagens værker, der tilsammen har fået titlen ’Bakkeskolens Billedlotteri’.

Tankevækkende kunst

De mange værker sætter gang i tankerne hos eleverne på Bakkeskolen, der har fået kunsten ind i hverdagen. ”Det er ikke kun ét kunstværk, det er forskellige temaer. Der er fx om forurening i havet, der er om slaveri. Der er mange ting, og det sætter jeg virkelig pris på. På en måde udtrykker det, at vi alle er forskellige,” fortæller Shaima Haji Mohammed, 9. klasse på Bakkeskolen.

Til glæde for alle elever i Esbjerg

Det er ikke kun eleverne på Bakkeskolen, der får glæde af ’Bakkeskolens Billedlotteri’. Døren til kunstværkerne er åben for alle skoler i Esbjerg Kommune, som kan komme på besøg og gå på opdagelse i kunsten.

Mere